Auto bartje 24n - Prishtin

Emri: Mustafe
Telefon: 044 425 793 049324 124
Mobil: 044 425 793
 • Vendndodhja: Veri I Prishtines, Prishtin, Kosova

Auto bartje 24h
Numri kontaktues
044 425 793
049 324 124

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 17/01/2018 Modifikuar më: 16/02/2018

Të ngjashme

 • Marimanga
  Marimanga
  Marimanga/Shlep - - 24/06/2016

  Autobartje 24 or ashtu siq shihet ne foto edhe jasht shtetit..

 • Auto shlep lindi ferizaj
  Auto shlep lindi ferizaj
  Marimanga/Shlep - Ferizaj - 13/05/2015

  Shlep/ marimanga 044/430001 049/100904

 • Auto Shlep/ Marimanga Buleci
  Auto Shlep/ Marimanga Buleci
  Marimanga/Shlep - Prizren - 13/05/2015

  Bëjmë: -Shërbime bartëse/tërheqëse në territorin e gjithë Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë MARIMANGA/SHLEP 044/139-679 049/139-679 044/230-145 049/230-145