Të fundit

 • Electro City Prishtine 045 341 241
  Electro City Prishtine 045 341 241
  Elektricist - Prishtine - 11/01/2019

  Elektro City Prishtine Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi elektrik, per nevoja shtepiake apo industriale. Ne e kryejme punen ne kohe, brenda buxhetit te planifikuar dhe ne perputhje te plote me projektin,...

 • Servis per lavatriqe, enëlarëse, shporet el....
  Servis per lavatriqe, enëlarëse, shporet el....
  Teknik e bardhë/Elektronist - Prishtine - 24/10/2018

  Servis "BARDHI" Riparojmë: Lavatriqe,Enëlarëse,Bojler,Shporet Elektrik,Mikrovalë,Fshisa Elektrike,Terëse e teshave, Instalime Elektrike... Të gjitha riparimet kryhen me profesionalizëm të lartë ne shtëpitë tuaja... Vala : 044/174-432 Viber : +3834417...

 • Elektro servis
  Elektro servis
  Elektricist - Prishtin - 12/09/2018

  Elektro sherbime : *Instalime *Mirmbajtje *Servisime *Montime etj 044 308 645 ,045 672 085

 • Elektro servis
  Elektro servis
  Elektricist - Prishtin - 13/06/2018

  Elektro sherbime Mirmbajtje Servisime Kontrollime

 • Tenda me qira Gjilan
  Tenda me qira Gjilan
  Kopshtar - Gjilan - 22/05/2018

  Tenda me qira Gjilan Tenda me qera Gjilan Garden Tenda në Gjilan ju ofron në gjdo kohe Tenda,Tavolina dhe Karriga shumë cilësore per gjdo aheng tuaj si për Fejesa, Kanagjeqe, Dasma, Panaire, Konferenca si dhe për të pame. Na kontaktoni për të rezervu...

 • Elektro servis
  Elektro servis
  SHTËPIAK - Prishtin - 22/04/2018

  Elektro sherbime Instalime Mirmbajtje Montime Servisime etj 044 308 645 045 672 085

 • Elektro servis
  Elektro servis
  Elektricist - Prishtin - 22/04/2018

  Elektro sherbime Servisime Montime Mirmbajtje 044 308 645 045 672 085

 • Elektro servis
  Elektro servis
  SHTËPIAK - Prishtin - 10/04/2018

  Elektro sherbime Lavatriqe Shporet elektrik Nxemje Bojler Thirhse etj

 • Elektro-Frigo Servis Besimi
  Elektro-Frigo Servis Besimi
  SHTËPIAK - Prizren - 23/02/2018

  Bejm Servisimin e: Lavatriqeve Frigorifereve Vitrinave horizontale dhe vertikale Shporeteve.el etj...

 • Mjeshtri i ujit
  Mjeshtri i ujit
  Ujësjellës - Prishtin - 14/02/2018

  Montimin e bojlerave Montimin e tushbaterive Krojet enndryshme Intervenime ne rrjetin e ujsjellsit etj 044 308 645

 • Elektro servis
  Elektro servis
  Elektricist - Prishtin - 25/01/2018

  Sherbime elektrike Te gjitha llojet Montime Servisime Mirmbajtje 044 308 645::045 672 085

 • Elektrist profesional
  Elektrist profesional
  Elektricist - Gjilan - 19/01/2018

  Bëjmë instalime elektrike profesionale me sistemet më të avansuara duke kryer te gjitha punet elektroshtepiake dhe hoteliere sic jane: -instalime elektrike si dhe mirembajte -renovime ne objektin tuaj sipas deshires etj. Numri kontaktues: +3864979450...