Fabrika ashensoreve - drenas

Emri: lift kos
Mobil: 044701-140
 • Vendndodhja: drenas, Kosova

fabrika ashensoreve ferizaj

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 12/02/2015

Të ngjashme

 • NTSH "EJONA"
  NTSH "EJONA"
  Ashensor/Lift - Pejë - 13/05/2015

  Subjekti afarist N.T.SH. “ejona” është Ndërmarrje Tregtare Shërbyese me seli në Pejë. Drejtuesi ligjor i ndërmarrjes është Hysni (Beqir) Prelvukaj, ecc.i diplomuar.N.T.SH. “ejona” është themeluar me të njejtin emër në vitin 1990 me seli në Pejë dhe m...

 • LiftKos Ashensor
  LiftKos Ashensor
  Ashensor/Lift - Drenas - 13/05/2015

  Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj në fushën e pajisjes për transport vertikal dhe horizontal në tregun e Kosoves si dhe Ballkanit. Furnizimin me të gjitha llojet e ashensorëve si ashensor mallrash, shkallë lëvizëse dhe shiritave, dhe produktev...