LiftKos Ashensor - Drenas

Emri: LiftKos Ashensor
Telefon: +37745301008
 • Vendndodhja: Drenas, Kosova

Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj në fushën e pajisjes për transport vertikal dhe horizontal në tregun e Kosoves si dhe Ballkanit. Furnizimin me të gjitha llojet e ashensorëve si ashensor mallrash, shkallë lëvizëse dhe shiritave, dhe produkteve tjera .Oferta jonë perveq prodhimit,montimit,servisimit përfshin mirëmbajtje të plotë dhe shërbime të tjera shtesë.Ne ju ofrojmë të mirat e multinationals - dhe garantojmë cilësi të lartë, stabilitet dhe besueshmëri, qasjen në teknologji të reja, njohuri superiore dhe burime të tjera, si dhe
qasje individuale dhe profesionale për çdo klient. Ne jemi te specializuar per mirëmbajtjen e ashensorëve, shkallëve dhe shiritav levizes LIftKos ofron mbështetje të plotë për: Planifikimin dhe Konsultimin per instalimin Mirëmbajtjen dhe

modernizimin e Ashensoreve si dhe 24 ore shërbim.Prodhimet tona janë të njohura për cilësinë e tyre ,teknologjin inovative, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të produkteve.

Klienti i produkteve tona mund të jetë i sigurt që do të merr produkte me cilësi të lartë që përputhen me standardet e BE-së dhe direktivat e BE-së,sepse ne permbushim rregullat e rrepta të siguris dhe cilësisë ,fabrikea "LiftKos" posedon (EN) certifikatën ISO 9001:2000.

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 13/05/2015

Të ngjashme

 • NTSH "EJONA"
  NTSH "EJONA"
  Ashensor/Lift - Pejë - 13/05/2015

  Subjekti afarist N.T.SH. “ejona” është Ndërmarrje Tregtare Shërbyese me seli në Pejë. Drejtuesi ligjor i ndërmarrjes është Hysni (Beqir) Prelvukaj, ecc.i diplomuar.N.T.SH. “ejona” është themeluar me të njejtin emër në vitin 1990 me seli në Pejë dhe m...

 • Fabrika ashensoreve
  Fabrika ashensoreve
  Ashensor/Lift - drenas - 12/02/2015

  fabrika ashensoreve ferizaj