NTSH "EJONA" - Pejë

Emri: Ejona
Telefon: 038 767 213 & 038 767 212
Mobil: +386 (0) 49 137 987
 • Vendndodhja: Pejë, Kosova

Subjekti afarist N.T.SH. “ejona” është Ndërmarrje Tregtare Shërbyese me seli në Pejë. Drejtuesi ligjor i ndërmarrjes është Hysni (Beqir) Prelvukaj,
ecc.i diplomuar.N.T.SH. “ejona” është themeluar me të njejtin emër në vitin 1990 me seli në Pejë dhe me sukses e zhvillon veprimtarinë e saj me vite.

Këtë ndërmarrje e udhëheq një staf me ngritje të lartë profesionale i cili përbëhet nga 40 - punëtorë në mesin e të cilëve janë të përfshirë këto kualifikime :

○- ekonomistë të diplomuar
○- juristë të diplomuar
○- inxhinjerë të makinerisë
○- inxhinjerë të elektros
○- punëtorë të kualifikuar për nxemje qëndrore
○- punëtorë të kualifikuar për ventilim dhe klimatizim
○- punëtorë për montim të ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse
○- punëtorë për instalim të ujësjellësit dhe kanalizimit

N.T.SH. ” ejona” në bashkpunim me stafin e saj , ka kryer me seriozitet dhe sukses projekte shumë të rëndësishme të cilat dëshmohen me referencat e tyre. N.T.SH. “ejona” është përfaqësuese e shumë prodhuesve të njohur botëror të paisjeve të të gjitha llojeve për ngrohje,ftohje,ventilim,klimatizim,ujësjellës,kanalizim,ashensorë dhe shkallë lëvizëse.

IGV – ashensorëve

VOEM – ashensorëve

IZAMET – ashensorëve
DAB – pompave
BLOWTHERM – brenerave
SWEP – këmbyesve të nxehtësisë
VIESMANN – paisjeve të ngrohjes qëndrore
SUKOM – kaldajave

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 2 të vlerësuar
Publikuar më: 13/05/2015

Të ngjashme

 • LiftKos Ashensor
  LiftKos Ashensor
  Ashensor/Lift - Drenas - 13/05/2015

  Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj në fushën e pajisjes për transport vertikal dhe horizontal në tregun e Kosoves si dhe Ballkanit. Furnizimin me të gjitha llojet e ashensorëve si ashensor mallrash, shkallë lëvizëse dhe shiritave, dhe produktev...

 • Fabrika ashensoreve
  Fabrika ashensoreve
  Ashensor/Lift - drenas - 12/02/2015

  fabrika ashensoreve ferizaj