Dyer dhe Dritare nga Plastika - Suharekë

Emri: Muri Plast
Telefon: +386 (0) 49 142 114
Mobil: +377 (0) 44 142 114
 • Vendndodhja: Suharekë, Kosova

Muri Plast është përkushtuar që vazhdimisht të ju ofroj shërbime cilësore dhe profesionale në fushën e përgjegjësisë dhe kujdesit ndaj klientëve, andaj ne kemi bërë çmos që vazhdimisht ta rrisim nivelin e shërbimeve profesionale ndaj konsumatorëve.
Ne ofrojmë shërbime të ndryshme ndër të cilat bëjnë pjesë:
Transporti dhe montimi falas
Servisimi dhe mbikëqyrja sipas rregulloreve
Sipas kërkesës edhe servisi i stabilizimit
Garancioni 10 vjeçar
Intervenim i shpejtë në rast të paraqitjes së problemeve
Po ashtu në kontratë përfshihet edhe garancioni i punimeve ku kjo firmë jep garancion 10 vjeçar për çdo problem eventual. Për çdo problem mjafton vetëm një telefonat dhe ne do të jemi menjëherë aty për ta evituar problemin.

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 13/05/2015

Të ngjashme

 • VEBI ZHURI - Dyer Dritare
  VEBI ZHURI - Dyer Dritare
  Dyer/Dritare - - 13/05/2015

  Prodhim i Drurit dhe Plastikes / Roleta “Vebi Zhuri” është fabrika më prestigjioze dhe me eksperiencën më të gjatë në Kosovë për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga druri si dhe të dritareve nga druri dhe nga alumini. Po ashtu edhe dyer dhe dritare ...

 • Dyer garazhe sipas porosis
  Dyer garazhe sipas porosis
  Dyer/Dritare - rahovec - 13/02/2015

  Dyer per garazha me dhe pa motorr Me termo izolim dhe pa termoizolim Dyer industriale per kamion Motorra me krah Motorra per te ghitha dyert

 • punojm sipas porosis dyr dritare alumin plastik
  punojm sipas porosis dyr dritare alumin plastik
  Dyer/Dritare - prizren - 12/02/2015

  punojm sipas porosisi dyre dritare shkalle alumini sipas standardeve evropiane me matrial xherman garantojm per punen ton