Internorm Plast - Korishë

Emri: InternormPlast
Telefon: + 377(0) 44/126-547
Mobil: + 377(0) 44/431-742
 • Vendndodhja: Korishë, Kosova

INTERNORM Plast bashkëpunon bashkë me prodhuesin më të njohur Gjerman INOUTIC gjigantin që drejton dhe dikton tregun e prodhimit të Dyerve, Dritareve dhe Roletave nga plastika.

Prodhim dhe Riparim:
-Dyer dhe dritare plastike
-Roleta

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 10/02/2015 Modifikuar më: 10/02/2015

Të ngjashme

 • Dyer dhe Dritare nga Plastika
  Dyer dhe Dritare nga Plastika
  Dyer/Dritare - Suharekë - 13/05/2015

  Muri Plast është përkushtuar që vazhdimisht të ju ofroj shërbime cilësore dhe profesionale në fushën e përgjegjësisë dhe kujdesit ndaj klientëve, andaj ne kemi bërë çmos që vazhdimisht ta rrisim nivelin e shërbimeve profesionale ndaj konsumatorëve. N...

 • VEBI ZHURI - Dyer Dritare
  VEBI ZHURI - Dyer Dritare
  Dyer/Dritare - - 13/05/2015

  Prodhim i Drurit dhe Plastikes / Roleta “Vebi Zhuri” është fabrika më prestigjioze dhe me eksperiencën më të gjatë në Kosovë për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga druri si dhe të dritareve nga druri dhe nga alumini. Po ashtu edhe dyer dhe dritare ...

 • Dyer garazhe sipas porosis
  Dyer garazhe sipas porosis
  Dyer/Dritare - rahovec - 13/02/2015

  Dyer per garazha me dhe pa motorr Me termo izolim dhe pa termoizolim Dyer industriale per kamion Motorra me krah Motorra per te ghitha dyert