Çelësi i Prizrenit - Prizren

Emri: Blerim
Telefon: +377 44 216131
Mobil: +386 49 216 131
 • Vendndodhja: 20000, Prizren, Kosova

Bëjm të gjithë llojet të çelësave

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Nuk punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 19/11/2015

Të ngjashme

 • Servis I Qelsave - Riki
  Servis I Qelsave - Riki
  Çelësabërës - Prishtinë - 13/05/2015

  Bejm shumezimin e te gjitha llojeve te celsave hapjen e veturave \ zhbllokimin e dyerve rigjenerimin e qelsave te makinave qe paraqesin defekt perforcimin e dyrve te blinduara kineze ne ndertesat banesore ndertime te reja vendosja e bravave shtes ser...

 • Qels Punues Ylli
  Qels Punues Ylli
  Çelësabërës - ferizaj - 12/02/2015

  pajisje per dyer qelesa me kod Shumëzojm të gjitha llojet e çelësave. Gjithashtu rregullojm dhe shumëzojm çelësat me kod të veturave.