Qels Punues Ylli - ferizaj

Emri: ylli servis
Mobil: 044206973
 • Vendndodhja: ferizaj, Kosova

pajisje per dyer qelesa me kod
Shumëzojm të gjitha llojet e çelësave. Gjithashtu rregullojm dhe shumëzojm çelësat me kod të veturave.

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 2 të vlerësuar
Publikuar më: 12/02/2015

Të ngjashme

 • Çelësi i Prizrenit
  Çelësi i Prizrenit
  Çelësabërës - Prizren - 19/11/2015

  Bëjm të gjithë llojet të çelësave

 • Servis I Qelsave - Riki
  Servis I Qelsave - Riki
  Çelësabërës - Prishtinë - 13/05/2015

  Bejm shumezimin e te gjitha llojeve te celsave hapjen e veturave \ zhbllokimin e dyerve rigjenerimin e qelsave te makinave qe paraqesin defekt perforcimin e dyrve te blinduara kineze ne ndertesat banesore ndertime te reja vendosja e bravave shtes ser...