Servis I Qelsave - Riki - Prishtinë

Emri: Riki
Telefon: 044 286 288
 • Vendndodhja: Prishtinë, Kosova

Bejm shumezimin e te gjitha llojeve te celsave
hapjen e veturave \
zhbllokimin e dyerve
rigjenerimin e qelsave te makinave qe paraqesin defekt
perforcimin e dyrve te blinduara kineze ne ndertesat banesore ndertime te reja
vendosja e bravave shtes
servisimin-riparimin e te gjitha lllojeve te bravave per makina
SERVIS I QELSAVE

KIKI

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 7 të vlerësuar
Publikuar më: 13/05/2015

Të ngjashme

 • Çelësi i Prizrenit
  Çelësi i Prizrenit
  Çelësabërës - Prizren - 19/11/2015

  Bëjm të gjithë llojet të çelësave

 • Qels Punues Ylli
  Qels Punues Ylli
  Çelësabërës - ferizaj - 12/02/2015

  pajisje per dyer qelesa me kod Shumëzojm të gjitha llojet e çelësave. Gjithashtu rregullojm dhe shumëzojm çelësat me kod të veturave.

Komentet

  Shumzim i qelsit te kofusr banesor nga Izet:

  I nderuar a mund ta beni shumzimin e qelsave te kodusr te hyrjeve ne apartmant bsnesor jam mergimtar a duhet te sillet dokument pasi qe qelsi ësht i koduar apo e beni pa dokument verfikimi

  Fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese nuk do të publikohet.