Kosova Elektroteknik Servis - Prishtine

Emri: Kosova Elektroteknik Servis
Telefon: +381(0)38245195
Mobil: +377(0)44358045 +386(0)49245195
 • Vendndodhja: Prishtine, Kosova

Kompania KES është themeluar në vitin 1991, dhe deri më sot, duke falënderuar në besimin tuaj, është bërë sinonim i nevojave për paisjet e shtëpive dhe bizneseve tuaja.

Falë bashkëpunimit të suksesshëm me shumë kompani të njohura botërore ne kemi krijuar traditë të nevojëshme dhe të mjaftueshme që gjithmonë të jemi përkrah kërkesave të konsumatorëve, duke ofruar kualitetin Europian dhe koston konform standardit të qytetarëve tanë.

Emrat e prodhuesve të njohur si: Samsung, LG, BEKO dhe shumë të tjerë, me të cilët KES ka kontrata direkte për distribucion, kanë mundësuar që të përmbushim kërkesat e konsumatorëve me një kualitet të garantuar.

KES ka krijuar një sistem të përsosur të shërbimit me mbi 40 punëtorë të specializuar dhe të kualifikuar me profil të nevojshëm, duke krijuar mundësinë që nevojat e konsumatorëve për informim dhe servisim të jenë të përmbushura në kohë dhe në formë të saktë.

Ju mirëpresim për bashkëpunim të suksesshëm.

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 5 të vlerësuar
Publikuar më: 03/04/2015

Të ngjashme

 • Service elektro
  Service elektro
  Teknik e bardhë/Elektronist - prishtine - 17/02/2015

  Servis elektro :Instalime elektrike, mirmbajtje te rrjetit instalus, servisim te aparateve te amvisnis, montim bojlerve, llusterve, lidhje ne shtylla elektrike si dhe shum sherbime tjera elektrike.

 • Elektro & Frigo Servis '' EFS''
  Elektro & Frigo Servis '' EFS''
  Teknik e bardhë/Elektronist - prishtine - 13/02/2015

  Përshkrim i sendit SERVISIM DHE MIREMBAJTJE TE TE GJITHA LLOJEVE TE : /// LAVATRIQE /// ENELARSE /// SHPORET elektrik /// BOJLER /// KALORIFER /// ELINDA - TERMO /// FRIGORIFER /// FRIZA /// KUMORA ( frigo te pijeve alkoolike dhe jo alkoolike) /// AP...

 • ELEKTRO SERVIS BANI
  ELEKTRO SERVIS BANI
  Teknik e bardhë/Elektronist - prishtine - 11/02/2015

  ELEKTRO SERVIS:- BANI::- KRYEN KTO SHERBIME:INSTALIME ELEKTRIKE MIRMBAJTJE TE RRJETIT ELEKTRIK SERVISIM TE APARATEVE TE ANVISNIS MONTIMIN EBOJLERVE LLUSTERVE NDRIQIME PRIVATE E PUBLIKE SI DHE SHUM SHERBIME TJERA ELEKTRIKE JU MIRPRESIM 044 30 86 45 : ...