Elektrist profesional - Gjilan

Emri: Ilir Alidemi
 • Vendndodhja: Gjilan, Kosova

Bëjmë instalime elektrike profesionale me sistemet më të avansuara duke kryer te gjitha punet elektroshtepiake dhe hoteliere sic jane:
-instalime elektrike si dhe mirembajte
-renovime ne objektin tuaj sipas deshires etj.

Numri kontaktues:
+38649794500 (viber)

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 3 të vlerësuar
Ilir Alidemi
nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 19/01/2018

Të ngjashme

 • Elektro Instalues
  Elektro Instalues
  Elektricist - Lipjan - 07/01/2018

  Bèjm instalime elektrike 045623148

 • Bejme Instalime elektrike
  Bejme Instalime elektrike
  Elektricist - Gjilan - 20/04/2016

  Bejme Instalime elektrike

 • Trajner i elektromekanikes
  Trajner i elektromekanikes
  Elektricist - Prizren - 11/03/2016

  Kryejme te gjitha punet elektroshtepiake dhe hoteliere. duke filluar nga instalimi elektrik, frigorifer dhe kondicioner, aparatet pjekese dhe zierese, aparatet larese dhe pastruese, etj.