Elektro-instalues Kushtrimi - Viti

Emri: Kushtrim Emini
Telefon: 044 663 275
 • Vendndodhja: Viti, Kosova

Bëjmë instalime elektrike profesionale me standarde italiane.
-Instalime civiile dhe
-Instalime industriale.

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Nuk punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 1 të vlerësuar
Kushtrim Emini
nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 10/02/2015 Modifikuar më: 10/02/2015

Të ngjashme

 • Electro City Prishtine 045 341 241
  Electro City Prishtine 045 341 241
  Elektricist - Prishtine - 11/01/2019

  Elektro City Prishtine Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi elektrik, per nevoja shtepiake apo industriale. Ne e kryejme punen ne kohe, brenda buxhetit te planifikuar dhe ne perputhje te plote me projektin,...

 • Elektrist profesional
  Elektrist profesional
  Elektricist - Gjilan - 19/01/2018

  Bëjmë instalime elektrike profesionale me sistemet më të avansuara duke kryer te gjitha punet elektroshtepiake dhe hoteliere sic jane: -instalime elektrike si dhe mirembajte -renovime ne objektin tuaj sipas deshires etj. Numri kontaktues: +3864979450...

 • Elektro Instalues
  Elektro Instalues
  Elektricist - Lipjan - 07/01/2018

  Bèjm instalime elektrike 045623148