ELEKTRO SERVIS BANI - Prishtin

Emri: nushi
Telefon: 045 672 085
Mobil: 044 308 645
 • Vendndodhja: Qender, Prishtin, Kosova

Sherbimet
Instalime elektrike
Mirmbajtje
Montime
Servisime te teknikes bardh
Riparime etj
045 672 085

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Nuk punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
nushi
nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 19/11/2017 Modifikuar më: 19/11/2017

Të ngjashme

 • Bejme Instalime elektrike
  Bejme Instalime elektrike
  Elektricist - Gjilan - 20/04/2016

  Bejme Instalime elektrike

 • Trajner i elektromekanikes
  Trajner i elektromekanikes
  Elektricist - Prizren - 11/03/2016

  Kryejme te gjitha punet elektroshtepiake dhe hoteliere. duke filluar nga instalimi elektrik, frigorifer dhe kondicioner, aparatet pjekese dhe zierese, aparatet larese dhe pastruese, etj.

 • Elektro Hidro Instalues "LULI"
  Elektro Hidro Instalues "LULI"
  Elektricist - Gjilan - 10/10/2015

  Elektro&Hidro Instalus "Luli" kryen shërbimet e rrjetit instalues dhe atyre riparues të:Rrymës,Ujit,Kanalizimit dhe montimin e sanitarisë.

Komentet

  Fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese nuk do të publikohet.