Elegant-COATING - Peje

Emri: Elegant-COATING
Telefon: 049300473
 • Vendndodhja: Peje, Kosova

Elegant-COATING bën montimin e panel rrethojave nga shufrat e qelikut me diametër prej 4mm deri në 8mm të formuara me saldim elektro rezistencë të galvanizuar me zinkë në të nxehtë dhe të mbrojtura me veshje plastike me ngjyrë elektrostatike dhe të pjekura në temperaturë gjërë në 200 C E zinkuar dhe plastifikuar , dimensione të ndryshme dhe ngjyra sipas dëshirës suaj.... Rrjeta e dyfisht është e preferuara për rrethoja, sepse përmbanë rrjetë të dyfisht dhe e garantuar për tërë jetën... Rrethojë për gurë modernitet I mureve dhe dizajn shumë I bukur për shtëpitë e juaja... Dimensionet standarde të rrjetave Gjatësia e panelit 2500-3000 Lartësia e panelit : 600 800 1000 1200 1400 1600 2000 Diametri i shufrave 4.8mm,5mm,5.5mm,6mm,7mm,8mm Distanca në mes të shufrave horizontale 100mm , 200mm Distanca në mes të shufrave vertikale 50mm Rrethojat janë me lartësi të ndryshme 600mm, 800mm, 1200, 1400mm 1600,1800mm, 2000mm. Varësisht nga lartësia e rrjetit, gjatë tërë gjatësisë rrethoja ka të shtypur përforcim në formë të germës ‘ V ‘ e cila e rritë fortesën dhe stabilitetin… Rrethojat tona I plotësojnë plotësisht standardet sa I përket sigurisë së kualitetit, kanë një jetë të gjatë qëndrueshmërie, praktikisht nuk shkatërrohen dhe kanë një pamje mjaft tërheqëse. Për knaqësin e blerësit angazhohemi që qmimet tona të jenë konkurrente në rajon. Ne kemi ndërtuar një linje të re robotike plotësisht të automatizuar për veshje me pluhurë e cila është një nga më të mëdhatë në Kosovë… Ngjyra standarde është e gjelbër RAL 6005 , megjithatë ju mund të bëni porositë për rrethojat e juaja me qdo ngjyrë tjetër të dëshiruar nga shkallë ngjyrave RAL. Shkëlqimi sipas standardeve (ISO 2813) Ngjitja: sipas standardeve (ISO 2409). Qëndrueshmëri: sipas standardeve (EN 48252)më shumë se 80. Trashësia e shtresës së veshur me polyester kundër korruzionit është 120 mikrona…

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 13/05/2015

Të ngjashme

 • Fidane dhe fare sherbele vendi ekotipi "Taraboshi".
  Fidane dhe fare sherbele vendi ekotipi "Taraboshi".
  Kopshtar - prizren - 14/02/2015

  Ky grup prodhon fare dhe fidane te bimeve medicionale. Vecanerisht te sherbeles se vendit ekotipi "Taraboshi". Momentalisht Grupi disponon fare she fidane sherbele vendi ekotipi "Taraboshi" te licensuar nga E.SH.F.F (Enti Shteterore i Farera Fidaneve...

 • Fidane Drunje dekorativ Rregullim Kopshti
  Fidane Drunje dekorativ Rregullim Kopshti
  Kopshtar - rahovec xerxe - 14/02/2015

  Fidanishte-Tregu Kopshtar NISI Xerxe-Rahovec

 • Pisha - Drunje dekorues
  Pisha - Drunje dekorues
  Kopshtar - gjilan - 14/02/2015

  Pasi jemi pranë pranveres, Fidanishtja jonë ka filluar me punimet. Fidanishtja " Koretin " nga Koretini i Kamenices, Shesim Pisha-(drunj dekorativ), fidane te llojeve te ndryshme, me qmime shum te volitshme me madhesi te ndryshme, bejme rregullimin e...