Fidane dhe fare sherbele vendi ekotipi "Taraboshi". - prizren

Emri: Salvia Nord
Mobil: 0673706392
 • Vendndodhja: prizren, Kosova

Ky grup prodhon fare dhe fidane te bimeve medicionale. Vecanerisht te sherbeles se vendit ekotipi "Taraboshi". Momentalisht Grupi disponon fare she fidane sherbele vendi ekotipi "Taraboshi" te licensuar nga E.SH.F.F (Enti Shteterore i Farera Fidaneve) te gatshme per treg. Grupi Salvia Nord pergjigjet per cilesin dhe zenien e plote te fidaneve. Per informacion te metejshem na gjeni ne facebook: Salvia Nord

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 1 të vlerësuar
Publikuar më: 14/02/2015

Të ngjashme

 • Fidane Drunje dekorativ Rregullim Kopshti
  Fidane Drunje dekorativ Rregullim Kopshti
  Kopshtar - rahovec xerxe - 14/02/2015

  Fidanishte-Tregu Kopshtar NISI Xerxe-Rahovec

 • Pisha - Drunje dekorues
  Pisha - Drunje dekorues
  Kopshtar - gjilan - 14/02/2015

  Pasi jemi pranë pranveres, Fidanishtja jonë ka filluar me punimet. Fidanishtja " Koretin " nga Koretini i Kamenices, Shesim Pisha-(drunj dekorativ), fidane te llojeve te ndryshme, me qmime shum te volitshme me madhesi te ndryshme, bejme rregullimin e...

 • Shesim Pisha ,Lule, Rasad te Pishave, Drunj Dekorativ, etj.
  Shesim Pisha ,Lule, Rasad te Pishave, Drunj Dekorativ, etj.
  Kopshtar - prishtine - 14/02/2015

  Përshkrim i sendit Shesim Pisha, Lule, Rasad te Pishave, Drunj Dekorativ me shumic e pakic, me qmime shume te volitshme ,e me madhesi te ndryshme. Gjithashtu kemi te Gatshme Pisha,Lule,Druj Dekorative ne Vazne per Lokale dhe Tarasa. Per me shume mund...