Dizajnime sipas kërkesave - Gjilan

Emri: Andi
Telefon: +37744396219
Website: unik.agency
 • Vendndodhja: Gjilan, Kosova

Unik Agency është agjension marketingu i cili merret me zhvillimin e planeve dhe strategjive të marketingut, si dhe me ekzekutimin e këtyre strategjive dhe prodhimin e materialeve të ndryshme të marketingut.
- Logo
- Fllaejra
- Brochura
- Katalloga
- Ueb faqe
etj

Ditët e Punës

Hëne Nuk punoj
Marte Nuk punoj
Mërkure Nuk punoj
Enjte Nuk punoj
Premte Nuk punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 02/07/2017 Modifikuar më: 16/02/2018

Të ngjashme

 • REKLAM 3D
  REKLAM 3D
  Grafikë/Reklamë - prishtine - 17/02/2015

  Na vizitoni : www.facebook.com/fabrikashpendi PUNOJM REKLAMA 3D. GJITHASHTU PUNOJM EDHE< TENDA DIELLI ME DIMENSIONE DHE NGJYRA SIPAS SHIJES SUAJ. Gjindemi ne Ferizaj reklam,reklama,3d,vetura,shtepi,maqina,lokale,tenda,mobileri,depo,

 • shtypshkronja
  shtypshkronja
  Grafikë/Reklamë - ferizaj - 12/02/2015

  Ne realizojme te gjitha llojet e shtypshkrimeve; libra, revista, broshura, albume, katalog, kalendar, etiketa, postera, fletëpalosje, fletevolante, botime

 • Prodhojmë varse çelsash amblema me porosi
  Prodhojmë varse çelsash amblema me porosi
  Grafikë/Reklamë - prizren - 11/02/2015

  Prodhojmë varse çelësash ,amblema nga metali ,reklama 3D me nriqim të çfarëdo dizajni apo madhësie me porosi