Prodhojmë varse çelsash amblema me porosi - prizren

Emri: ENGIN
Mobil: 049 130 522
 • Vendndodhja: prizren, Kosova

Prodhojmë varse çelësash ,amblema nga metali ,reklama 3D me nriqim të çfarëdo
dizajni apo madhësie me porosi

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 0 të vlerësuar
Publikuar më: 11/02/2015

Të ngjashme

 • Dizajnime sipas kërkesave
  Dizajnime sipas kërkesave
  Grafikë/Reklamë - Gjilan - 02/07/2017

  Unik Agency është agjension marketingu i cili merret me zhvillimin e planeve dhe strategjive të marketingut, si dhe me ekzekutimin e këtyre strategjive dhe prodhimin e materialeve të ndryshme të marketingut. - Logo - Fllaejra - Brochura - Katalloga -...

 • REKLAM 3D
  REKLAM 3D
  Grafikë/Reklamë - prishtine - 17/02/2015

  Na vizitoni : www.facebook.com/fabrikashpendi PUNOJM REKLAMA 3D. GJITHASHTU PUNOJM EDHE< TENDA DIELLI ME DIMENSIONE DHE NGJYRA SIPAS SHIJES SUAJ. Gjindemi ne Ferizaj reklam,reklama,3d,vetura,shtepi,maqina,lokale,tenda,mobileri,depo,

 • shtypshkronja
  shtypshkronja
  Grafikë/Reklamë - ferizaj - 12/02/2015

  Ne realizojme te gjitha llojet e shtypshkrimeve; libra, revista, broshura, albume, katalog, kalendar, etiketa, postera, fletëpalosje, fletevolante, botime