Argon - Prizren

Emri: Hajri Badalli
Mobil: 044/113-347
 • Vendndodhja: Prizren, Kosova

Kryejme te gjitha sherbimet per modelet e gilinderave dekorative nga hekuri i farketuar.

Ditët e Punës

Hëne Punoj
Marte Punoj
Mërkure Punoj
Enjte Punoj
Premte Punoj
Shtune Punoj
Diele Punoj
Vlerëso
Vlerësimi: nga 1 të vlerësuar
Publikuar më: 12/02/2015

Të ngjashme

 • Saldus
  Saldus
  Hekurpunues - Drenas - 15/02/2015

  Punoj si saldus me Co2 aporat elektrik ( elektroda) si dhe me tig e autogjen ( me tig dhe autogjen ma pak provoj ) ndersa me elektrik e me CO2 kam provoj 4 vjeqare

 • METAL BLIONI PUNOJM EDH ME KOMPENZM VETURA GILINDERA DYR ET
  METAL BLIONI PUNOJM EDH ME KOMPENZM VETURA GILINDERA DYR ET
  Hekurpunues - drenas - 10/02/2015

  Përshkrim i sendit punoj te gjitha puent me metal dyr dritare gilindera shkkall konstrukcijone etje etj punojm edhe me kompenzime me vetura materjal ndertimor vegla te punes e tej ju garantoj per pun ju