• xhevat shala
  • Vendndodhja: Kosova

Të fundit

  • Llamarinist Shala
    Llamarinist Shala
    Llamarinist - Prizren - 11/02/2015

    Punojme me te gjitha llojet e llamarines te zingune, baker, plastifikune, alumin ulluqe, ogjak mbulimin e qatijave te ndryshme dhe izolimin e terasave etj. Info: mob ipko 044 282-878 Vala 044 191-136

  • 1