• Lulzim Selishta
  • Vendndodhja: Gjilani, Kosova

Të fundit

  • Elektro Hidro Instalues "LULI"
    Elektro Hidro Instalues "LULI"
    Elektricist - Gjilan - 10/10/2015

    Elektro&Hidro Instalus "Luli" kryen shërbimet e rrjetit instalues dhe atyre riparues të:Rrymës,Ujit,Kanalizimit dhe montimin e sanitarisë.

  • 1