• Ilir Alidemi
  • Vendndodhja: Gjilani, Kosova

Përshkrimi

Bëjmë instalime elektrike profesionale me sistemet më të avansuara duke kryer te gjitha punet elektroshtepiake dhe hoteliere sic jane: instalime elektrike si dhe mirembajte, renovime ne objektin tuaj sipas deshires etj.

Numri kontaktues:
+38649794500 (viber)
FB: iliralidemielektricist

Të fundit

  • Elektrist profesional
    Elektrist profesional
    Elektricist - Gjilan - 19/01/2018

    Bëjmë instalime elektrike profesionale me sistemet më të avansuara duke kryer te gjitha punet elektroshtepiake dhe hoteliere sic jane: -instalime elektrike si dhe mirembajte -renovime ne objektin tuaj sipas deshires etj. Numri kontaktues: +3864979450...

  • 1