• Skender Bytyqi
  • Adresa: S. Berisha 8, Lagja e qet
  • Vendndodhja: prizren, Prizreni, Kosova

Përshkrimi

Kryejm të gjitha shërbimet elektro instaluese dhe elektroservisuese. Mos ngurroni na kontaktoni nuk do te deshproheni. Ju faleminderit. Me rrespekt trajneri i elektromekanikes Skender Byfyqi.

Të fundit

  • SKENDI-SERVIS
    SKENDI-SERVIS
    Teknik e bardhë/Elektronist - prizren - 10/08/2017

    Bejme instalime, montime, riparime elektrike dhe shitje te pjeseve rezerve per tekniken e bardhe. Na kontaktoni mos ngurroni do te mbeteni te kenaqur me korrektesin dhe sherbimin tone. Ju faleminderin per besimin tuaj.

  • 1