• Driton Maqedonci
  • Vendndodhja: Kosova

Të fundit

  • Bëjmë shitjen dhe servisimin e lavatriqeve..
    Bëjmë shitjen dhe servisimin e lavatriqeve..
    Teknik e bardhë/Elektronist - Podujev - 16/05/2016

    Bëjmë shitjen e lavatriqeve,enëlarseve dhe,frigoriferave montus dhe jo montus frizave,shporetave,elektrik, furrave,pllakave montuse me 6 muaj garancion te ardhura nga europa... Bëjmë shitjen dhe servisimin e lavatriqeve,enëlarseve dhe,frigoriferave,f...

  • 1